وقتی حرف از سردرد عصبی میزنیم ابتدا باید ببینیم سردرد عصبی چیست و چرا بوجود می آید. اول چند موقعیتی را برایتان میگوییم که ممکن است برای خیلی از ما رخ داده باشد و باعث ایجاد سردرد عصبی شود:
شما قرار مهمی دارید و دیر کردهاید! نمیتوانید کلیدهای خود را پیدا کنید. برای جلسه امروز صبح آماده نشدهاید و فرزندتان که به تازگی از پوشک گرفتهاید در سالن پذیرایی خرابکاری کرده است!
ناگهان متوجه میشوید دچار سردرد شدیدی شدهاید که کنترل همه چیز را برای شما سختتر میکند.
چرا؟
چون استرس میتواند باعث سردرد عصبی شما شود و خود سردرد میتواند باعث افزایش میزان استرس شما شود و این چرخۀ معیوب ادامه دارد.
تنها راه رهایی از این درد در کاهش میزان استرس شماست.
ما در این مقاله میخواهیم به شما آموزش دهیم که چگونه سردردهای عصبی خود را درمان کنید و چه روشهایی برای رهایی از سردردهای ناشی از اضطراب و استرس وجود دارد.
استرس یکی از محرکهای اصلی سردردهای عصبی و میگرن است؛ که میتواند انواع دردهای دیگر را ایجاد کند، و یا آنها را بدتر کند.
اما شما میتوانید با اقداماتی ساده از تبدیل استرس به سردرد جلوگیری کنید. در ادامه به چندین نمونه از این اقدامات اشاره کردهایم:
1. آسیاب روزانه مسائل استرسزا
استرس ناشی از رویدادهای مهم در زندگی اجتنابناپذیر است. مثل تولد یک نوزاد، از دست رفتن دوستی عزیز، تغییر شغل، طلاق و … اما جالب اینجاست که این نوع استرسها غالباً موجب سردرد نمیشوند.
در عوض متحرکهای استرس روزانه مثل جستوجو برای بلیط اتوبوسی که پیدا نمیشود، نشستن در ترافیک، تحمل دلخوریهای کوچک در محل کار و … چنین مواردی آستانه تحمل شما برای مقابله را به مرور کاهش میدهند و میتوانند دلیل سردردهای عصبی باشند.
منقبض کردن عضلات یا فشردن دندانها روی هم روش مناسبی برای مقابله با این گونه تنشها نیست؛ چرا که فقط باعث افزایش سردرد شما میشود.

2. چرخه را متوقف کنید
شما نمیتوانید از استرس روزانه دوری کنید اما میتوانید میزان استرس را کنترل و مدیریت کنید که در نهایت باعث جلوگیری از سردردهای عصبی میشوند.
3. از تکنیکهای آرامشبخش استفاده کنید
این تکنیکها میتوانند علائم استرس از جمله سردرد را کاهش دهند. برای فعالیتهای لذتبخش روزانه وقت بگذارید. مانند گوش دادن به موسیقی، رقصیدن، ورزش کردن، کتاب خواندن یا بازی با حیوان خانگیتان میتواند در کاهش سطح استرس شما بسیار موثر باشد.
علاوه بر این میتوانید روزانه ده دقیقه از زمان خود را برای تمرین آرامش صرف کنید. این تکنیکها شامل موارد زیر است:
- مراقبه
- یوگا
- تایچی
- نفس عمیق کشیدن
همچنین برای کاهش استرس روزانه این نکات را در نظر بگیرید:
زندگیتان را ساده کنید
به صورت منظم تمرین کنید
خوراکتان را هوشمندانه انتخاب کنید
خواب کافی داشته باشید

اجازه بدهید دیگران از شما حمایت کنند
بسیاری از مشکلات روانشناختی با رواندرمانی و دارودرمانی قابل حله.
برای رزرو وقت روانشناسی بالینی با ما تماس بگیرید:
88652505 | 88652502 | 021
وقتتان را هوشمندانه مدیریت کنید
آماده باشید

رها کنید

نگرش خود را تنظیم کنید
استراحت کنید
اگر احساس میکنید در حال غرق شدن هستید مدتی وقت بگذارید تا ذهنتان را پاک کنید. پیادهرویی سریع یا آهسته به شما کمک میکند تا برای شروع کارهای مهم خود انرژی تازهای بدست آورید.

بخندید

فضایتان را تغییر دهید
عادات بدتان را ترک کنید


ما از ساعت 8 تا 21 در کلینیک هستیم. برای رزرو وقت مشاوره و روانشناسی تماس بگیرید: